24 Şubat 2015 Salı

Çorbalamasyon

selam blogırlar blogdaşlar. uzun zaman olmuş yazmayalı. neden yazmadım diye düşündüm baya bi aslında. blog dünyasının ve blog arkadaşlıklarının farklı olduğunu düşünmüşümdür her zaman. o yüzden de fazla değer verdiğim beni tanıyanlar tarafından bilinir.  neden girmediğimi farketmem 2 gün önce bloga girmemle önüme çıktı resmen. en son doktoru yazmışım ve bildiğin kilit vurmuşum beynime heralde. zaten 2. ve 3. partı yazmak benim için ölümdü iyice titanik misali buzlu sulara gömmüşüm blogu. neyse birazcık cesaretlenip tekrar yazayım istedim. 

ölürüm le sana! son zamanlarda ağzımı yımıştıran içimi kıprıştıran tek insan diyebilirim! öl de ölelim Adam! 

uzun zaman oldu demiştim. evet harbiden de uzun zaman olmuş. O Gay Ben de'nin tabiriyle 6 ayda bir yazıyorum. farkındayım. şimdi biraz geriden de gelcek olsam da bi kaç bişeyler anlatmak istiyorum. öncelikle bu yazıyı yazmadan önce Hayat Erkeğinin Hornet tercümelerini okudum. baya bi güldürdü beni eşek sıpası :D yazı için kendisine teşekkürlerimi iletir ayakta alkışlarım kendisini. yazıyı okudun eee sonuç mu? evet! adam haklı beyler dağılın. hem de satır virgül nokta şaşmaz haklılığında. uzun zaman sonra tekrar sahalara dönüş yapınca ben de farkettim. hornet dediğin alt metinli bi uygulama bence de!

tüm bu sürelerde naptım diye soracak olursanız evinizin kezbanı ve eline kocasından başka el değmemiş bir panda olarak "one night" sektöründe ben de çalıştım. çalıştım derken yanlış anlaşılmasın. DENEDİM sadece. ayrıca satıcı değil kullanıcıyım hakim bey! neyse harbiden düşündüğüm gibi "one night" olayında bi cacık da yokmuş. öyle milletin anlattığı "one night yapmadın mı sen ay kız kak bu ne be!?" tavrında ya da "vuhu dün gece bi seksmişim sorma kaaaarşim" diye bahsedilen ve bir durum gibi anlatılan şeye türk erkeğinin öküzlüğü, düşünce yapısı, seks yapabilme süresini ve gay ortamların yavan muhabbetlerini de ekleyip bakınca düşüncelerim bi daha kanıtlandı. saçma sapan insanlar, "ciddi ilişki" diye gelip "çok sevişesim sana veresim var"a bağlayanlar "arkadaş olalım konuşalım aaa bak bu da yatak yanına da prezervatif konmuş ne tesadüf!?" diye ev gezdirenler ve en önemlisi "bi sevişelim önce de sonra evlencem ben!" diyenler... anlayacağınız en son doktordan sonra öyle büyük bir boşluk yaşadım ki günü birlik muhabbetlere bile sarar oldum. he nesi kötü derseniz saçma sapan insanların çoğunlukta olduğu muhabbet, tanışma ve boşa geçen vakitlere oldu olan. "o harcadığım vakte bi yüksek lisans kitlerdim ben ağzını kırim" diye düşünüyo insan. kuzucuk ve vangörle göre izmirdeki tanıştığım insanların sayısından sonra bence izmirin ilk gay muhtarı olarak adımı altın harflerle yazdırmalıyım. muhabbete gelen ya da ne olup olmadığımı sorgulayan o kadar çok insan oldu ki sayı bile veremiyorum açıkçası. geyiği gelmiş olanlar ise ayrı bi terane! 3 günlük horneti silme, kafa dinleme/bekleme ve 3 gün sonrasında geri yükleme sürecinden sonra gelen 7 tane mesajı da cevaplamadım bilginize. bundan sonra izmirde tanımak tanışmak istediğiniz birisi olursa çekinmeyin anam söyleyin bana. karşı komşu teyze ya da süt anne kıvamında gider görücü usulü yaparım ben aranızı ;) süt anne falan hikaye de ben muhtar olayım bari! ha tüm bu tespitler ve deneyimler sonucu ne mi oldu doktora göre "vajinismus" bana göre de "he anam he mode on".

uzun zaman sonra bloga alışma evresinde olduğum için daldan dala atlayaraktan iş konusuna geçicem. şu satırlardan sonra bir macera ya da bir seks hikayesi beklemeyin. bekleyecekler de okumayabilir çünkü gelmicek öyle bi hikaye. belki başka zamana "pandasal deneyimler" başlığı altında maceralarımı anlatırım ama şimdi değil cancan ;)

iş konusuna geçince ise işim bok müdürüm göt! 4 kelime ile ne de güzel anlattım şuan kendimle gurur duydum. durum aynen budur canlar. siz siz olun her daim fıkrası olan bir durumun olmayacağına ihtimal vermeyin keza hayatınızdaki en acı tecrübe olan "tüm götler müdür olur" ibaresiyle acı bir şekilde yüzleşebilirsiniz. keza böyle götlere dikkat etmenizi öneririm. zira mesleki anlamda yıllarını verdiğini iddia ettikten sonra çıkan bir kanundan haberi olmayarak sizden saçma işler yapmanızı bekleyebilir ya da çalıştığın insanların bir adet patates çuvalı misali olduğunu düşünerek duygu, düşünce, istek ve psikolojisi olan bireylerin dediklerine aldırmamanızı isteyebilir. insanla çalışan bir insan olarak ve özellikle dezavantajlı gruplarla çalışan birisi olarak (çocuk) mesleğimi severek yapmamı engelleyen "bu" kişinin allahından bulmasını ve benim de o anı zevkle izleyecek günün gelmesini iple çekiyorum. keza mobbing olayından herkesin haberi vardır. hah! işte çalışma hayatına daha giremeyen/girmeyen gaylere klipsli küpe kıvamında bir tavsiye. İŞYERİNDE MOBBİNG'in ALLAHINI YAŞATIYOLLA OĞLUM. bu durumun sizden kaynaklandığını hiç bi zaman düşünmeyin. keza böyle düşünen olursa şunu söyliyim çocum "bi kendine gel! sen mikemmelsin."


ha son olarak da şu konudan bahsetmek istiyorum. kuzucukla aynı evi paylaşıyoruz şuan. ananem ve dedemden ayrılarak bağımsızlığımı ilan etmiş biri olarak this is zparta tadında mutluyum. kuzucukun arada pörtleyen sinirli bi yapısı olsa da daha önce de söylediğim gibi aile içinde olur öyle şeyler :) öğrencilik döneminden beri yaşıtım biriyle ev paylaşmamıştım. özlemişim lan. paralı öğrenci evi gibi oluyo canlar tavsiye ederim. güvendiğiniz sevdiğiniz abiniz kardeşiniz yerine koyduğunuz biri ile çalışırken eve çıkın. panda tavsiyeleri vol 3,14. uyumlu olmak konusunda ve özellikle artık çocukluğu bırakmanın gözle görülür bi durum olduğunda saçma tartışmalara ya da gereksiz laflara girmeyip birbirini tamamlar moda geçiyosunuz.

p.s. hornet konusu hala devam. beni izleyin anacım. yukarıda anlattıklarıma göre burnu havada düşünmeyin beni. beni yalancı çıkarmak istersen gel izmire 1 ay hornette onlayn takıl anlarsın. ha bide es kaza eğer beni bulur da bana yazarsanız kulağınıza mıknatıslı küpe tadında bi öğüt. bi önce sohbet et lan! hal hatır sor! lise edebiyat dersinden sonra yazacağın ilk 2 satırı da benle konuşmak için yazıver be hacıt ;)
p.s.s. iş konusunda ise saçlarım gün geçtikçe beyazlaşıyo. bildiğin 26sında marul tazeliğinde bi insanken dedeme dönme korkusu başladı. siz siz olun kafaya postişten başka bişi takmayın anam. 
p.s.s.s. burdan anama, babama, konu komşuya, hornetten yavşayanlara, growlrdan hırlayan ve woflayanlara öpücüklerimi yolluyom. 
p.s.s.s.s. sam smith dinlemeyenin çükü düşsün.
pi: uzun zaman sonra yazmayınca raconu unutmuşum canlar alttan alıverin :*