18 Eylül 2012 Salı

bokumdaki boncuk örnekleri part 2 & analiz 3

yavrularım :) biraz adile naşit gibi oldu ama napayım herkese böyle seslenmeyi seviyorum :) napıysınız??? valla "yan" olarak blog dünyasını takip ediyrum ama iş bişeyler yazmaya gelince biraz zor oluyo. ağırcana bi insan olduğum için dön falan uygun pozisyonu bul rex'i ayarla da kıçının altında kalmasın misali bi ton işlemi oluyu. zor yani ;) neyse yavaştan düzelir mode on yaptım ve bugün dikişlerim alındı komple :D yalnız doktor yarın gel dedi heralde rex'i alıcak benden :( alıştıydım kerataya. sesi soluğu çıkmıyodu. gece uyuyamayınca öle kalkıp balkonda bi sigara içiyoduk, dedikodu falan yapıyoduk, yürüyüşe çıkıyoduk... böhü :( rex olum özlicem seni  :( neyse bakalım yarın ola hayrola diyorkene bu işlemler tamamlanırsa bu panda haftasonuna doğru ankarada olucuk :D sevinçliyiz hepimiz yaşasın okuluğmuuğz modlarına girdim çünküm ders kayıtlarım var 24ünde :D artık son sene olaraktan bakalım heyecanlıyık. önlüğümü giyicim okuluma koşucum :) neyse aklımda bi soru daha var analizli bişeyler hemde onu sormak istiyurum.

öncelikle hayal dünyası lazım bitane :D herkeste olan bişi zaten. şimdiiiiiiii geldik kurallara. sorumuz oldukça basit. gene cevap olarak bolca detay ve betimleme duygusal geçişler entrika aşk ölü... öhm neyse işte bol bol duygularınızı hissettiklerinizi yazın betimleyin oldu mu yavrular tek istediğim bu. bide baştan da uyarayım NOKTALAMA İŞARETLERİ kullanmak zorunludur. çünkü onlar çoh önemlidir deme ogaybende???? :D ister mail atın ister yorum olarak yazın okey yavrular ;)

soru:


şimdi öncelikle kendinizi bi uçakta hayal edin. sırtınızda bi paraşüt var açılmamış. uçağın kapısı açılıyo ve uçaktan aşağıya atlıyosunuz veeeeee...???? sonrası nasıl sizce? uçaktan atladınız ve ne hissettiniz? havadayken ki duygularınızı düşüncelerinizi bolca anlatın. ha bu arada atlayış öncesi, atlarken ve atlayış sonrası neler oldu sizce? neler hissettiniz? peki havadayken paraşüt konusunda ne düşünüyorsunuz hissediyorsunuz? hikaye yazmadan olayların dışına çıkmadan hissettiklerinizi anlatın ;)






bu soruyu bilen varsa da açıklamasın aslında ne olduğunu kapiş?






ok kib bye :D

12 Eylül 2012 Çarşamba

hüüstın bokumda boncuk örnekleri buldum topliiim mi??

oy valla kıskandırmak gibi olmasın ama kıçımı hiç kaldırmadığım yerden yatağımdan sesleniyorum sizeee :) bütün gün yatmanın herkesçe süper bi özelliği vardır. benim için de öyleydi ta ki hiç kalkmadan yatana kadar! toplamında 1 saat kadar ayakta durduğumu düşünürsek günün 23 saati yataktayım. e haliyle sırtım başım kıçım dümdüz bi vaziyette :D ha bide boru vardı kıçına bağlı diyenleri duyar gibiyim. evet hala var hoh :D isim bile koydum boruma. adı rex. benle bir geziyo işte rex aşşağı rex yukarı diye dolanıyoz çişe gidiyoz... öle işte bu arada blog alemini yan olarak yattığım yerden de takip ediyorum. BİGAYım bu senin için senin şerefine bak: HOH!

neyse yattığım yerden şunu paylaşmak istedim kiiiii

1. sevgilimi çok özledim.
2. rex'e o kadar çok alıştım ki gidicek bi gün biliyom ama napayım.
p.s. doktor rex'i kıçıma dikmiş kendi dedi ıyyyyy :S
3. yattığım yerden dizi takip eder oldum. varsa merak ettiğiniz başlıyım ben güzel değilse size söylerim sizde vakit kaybetmezsiniz izlemek için (evet işsize bağladım)
4. dizi demişken nerde manyak alakasız şeyler var onu izlerim ben hep. American Horror Story de bunlardan biri. 1 ev-bissürü cinayet ve ruhlar-evin içinde uçkuru düşük koca-seksi hizmetçi-evin emo gotik karşımı kızı-ruh tarafından ve kocası tarafından aynı gün s.kilip hamile kalan ve ikizleri olcak olan anne... başka soru sormayın ben de anlayamadım hala :) haaaa dikkat çekicekse her bölüm spartaküs kadar olmasa da seks sahnesi içeriyo :D gay çift bilem var hoh :D
5. son sınıf olacağımdan mütevelli ki sürekli plan yapar vaziyetteyim. arkadaşlarla şunu yapalım şura gidelim falan modundayım. sevgilimle yılbaşını nerde geçirsem diye de düşünmüyo değilim tabi ;)
6. ankarayı özledim bi de :((

işte öle böle bişeyler. bu arada son olarak bi film önercem:
BABIES
kazum sen izlersin bunu kesin ;)

9 Eylül 2012 Pazar

yenlilgi ve kıçımda bi bandajla yatış :/

blog alemcileriiiiii :D en son bi analiz yapalım dedik ama dükkana gelen az olmuş :P neyse isteyenler okuyanlar özelden ulaştılar bende analizledim herkeşi :D neyse az çok biliyosunuz sağlık güvencem yoktu. okuldan ırzırt bi ton bişeyler yaptırmam gerekiyodu. en son geçen hafta ankaraya gidicim ben diye tutturup annemleri de dize getirmiştim. tabi knou ankara olunca mutluluktan uçuyurum ben :D neyse geçen hafta sonu ablamlar geldi. bi kavga koptu evde. baş kahraman tabi benim :D olay şu ki benim kılım dönmüş arkadaş ben de onunla mutlu mesut yaşıyorum pozu vererek ameliyattan kaçıyodum. ankaraya giderek bi sene daha kaçıcaktım. kavga bundan koptu tabi. neyse sonuç yenilgi oldu tabi. gittim paşa paşa üşendiğim bütün o prosedürleri yaptım ve sağlık güvenceme kavuştum. doktora gittim g.tü gösterdim. doktor zaten ağzındaki sakız misali "ameliyat" diye çevirip durdu tüm gün lafı. ameliyat tahlilleri yapılcak ozaman dediler tamam dedik. gittik 4 tüp kan verdim. tabi sonrası koca kütleli bişi yere yuvarlanıyo misali herkes kaçıştı hastanede. bayılıyodum. anneme dışarı çıkıcam az hava alıcam dedim. iyi de oldu. havamı aldım kendime geldim ve üstüne bi tane meyve suyu patlattım. ooooo var mı başka tahlil dedim koştum röntgene ekgye :D neyse herşey tamam. tahlil sonucunu da aldık çıktık. maşallad diyin yavrular bi drum yok. kan temiz ekg röntgen temiz :D ordan çıktık başka doktora gittik. ona da g.tü gösterdik tabi. neyse o da ameliyat dedi direk. eli mahkum dedim o göte bi bolu tüneli yapılcak kaçış yok yani. neyse tamam dedim. doktor da açmısın hemen alayım diyince çüüüüş dedim hemen ne alıyon sen dana mı kesiyonuz hoop dedim ama içimden :D ben ki bi dikiş bile atılmamış insanım valla ameliyat diyince kendimden geçtim o an. neyse cumaya sözleştik ama bi şartla dedim ben öle lokal anesteziyle kesip biçme sesi dinlemem dedim. mp3 çalarla gircem ben banane dedim. doktor bi baktı bi daha baktı. ahanda küfür geliiiiiy dedim ama tamam dedi. vayssss :D lililililililiiiy dedim çıktım ordan. son olarak perşembe gece 12den sonra bişey yiyip içmicen dedi tamam dedim. perşembe gece yedim içtim 12 oldu yattım direk. sabah oldu gittik yatış yapıldı teeee öğleden sonra 1-2 gibi aldı beni. anam aç susuz bu ne len dedim. ameliyattan çıktım gece 10a kadar bişey yemek yok dedi. toplamda 22 saat fotosentez yaptım yavrular ama ameliyat sonrası 2 serum olmasa nanay ki nanay olucaktım. neyse çok şükür çıktım ameliyattan bi gece yattım geldim evime. şimdi kıçım dikişli ve bebek bezi misali pansumanlı bi şekilde babanne hızında hareketle yatağımda dönebiliyorum yatabiliyorum. kalkıp işeyebiliyorum ( en güzeli de  o zaten :D ) ama zor kısmı şu kiiiii:

1. ameliyat sonrası alınan parçadan dolayı 2 yakanın bir araya gelememesi sonucunda dikiş atmak için gerilen kıçınız sizi baya bi rahatsız ediyo. ajda pekkanı anlıyosunuz az çok :D

2. bi de iltahap ve kan kalmasın diye ameliyat yerinden içeri sokulan bi boru ve borunun topladığı kanı ve iltihabı tutan bi hazneyle gezmeniz gerekiyo ki ben şuan o aşamadayım. pis bişe emin olun. canım acıyo mu acımıyo ama o boruyu o münasip yerde hissediyosunuz.

neyse canlar şuan kıçım arşa bakarken yazıyorum ve kısa kesiyorum. sızlıyo velet :/ allahtan antibiyotik ve ağrı kesiciler var da rahatım ;) öptüm yavrular ay lev yeee :)

p.s. werther çocum abini kızdırma bak kıçım acıyı zaten mail atıver bakayım. madem bölümdaş olduk artık kanatlarım altına almam lazım seni ;)

bi kaç bişi daha yazıcıktım ama unuttum :/ neyse...

3 Eylül 2012 Pazartesi

anlat bakalım?? ;)

eveeet yavrular gün itibariyle gene test gibi bişeylerle dönüş yapayım dedim. aklımda daha bi ton test ya da bi nevi kokolojik soru var diyebilirim. bunların bi kısmını okudum bi kısmını duydum bi kısmını da hocalarımdan öğrendim ;) neyse gelelim mi asıl soruya????

şimdi öncelikle bir resim ve resim için bir çerçeve düşünüyoruz. ilk olarak resmi düşünün. resim ne ile alakalı ya da kim var?? bi doğa resmimi yoksa bi kişi mi? ya da çok farklı şekiller mi hayvan resmi mi?? kişiyse kim nerde duruyo sen varmısın o resimde gibi bi ton detayı da düşünürseniz söyleyin tabi :) seçim sizin sadece detaylı bi şekilde yazın ya da düşünün yeter ;) şimdi geldik ikinci aşamaya resim bittiyse şimdi bi çerçeve düşünüyosunuz. nasıl, neyden yapılma, şekli şemali, rengi, büyüklüğü küçülüğü falan tüm detaylarıyla onu da düşünün ve tarif edin. şimdi herşeyi birleştirin. bakalım nası bişey çıkıcak ortaya?? ister yorum yazın ister mail atın siz bilirsiniz ama sizin çerçeveniz ve resminiz neyi anlatıyo görelim bakalım ;)